IPARI SZEKCIONÁLT KAPUK

 
 

A BRINMETAL által gyártott ipari kapuk hőszigetelt, 40 mm vastag poliuretán habbal töltött, dupla héjazatú panelekkel készülnek. A panoráma szekciós, a személyi bejárós kivitel, valamint a legkülönlegesebb sínvezetés mindég az adott környezetnek megfelelően és a megrendelő igényeit figyelembe véve kerül kiválasztásra.

PANORÁMA SZEKCIÓ


Leginkább ipari létesítményekben használják. Csarnokokon, szerelő műhelyeken, raktárépületeken, ahol szükséges a természetes fény, és, hogy a telepre érkező személyek láthatók legyenek. A kapuk panorámás elemét „panoráma szekciónak” nevezzük. Eloxált alumínium keretből készül és 3 féle ablakbetéttel kérhető:
1. hőszigetelt, kétrétegű, víztiszta San lemez
2. hőszigetelt, légkamrás (bordás) polikarbonát lemez
3. expandált (terpeszrácsos) horganyzott acéllemezből,
amely 70%-ban légáteresztő


 

 
 
 
 
 
 

SZEMÉLYI BEJÁRÓ

Személyi bejárót a lakossági és az ipari szekcionált kapukba egyaránt be lehet építeni. Méretei 800 x 2100 mm. Alumínium keretből, a kapu anyagával megegyező kivitelben készül. Amennyiben a kapu panorámás és a panoráma szekció beleesik a személyi bejáró tartományába, akkor azon a szakaszon a személyi bejáró is panorámás lesz. Biztonsági okokból a személyi bejárók olajos behúzóval készülnek.